Lista på produkter efter tillverkare Muubs

MUUBS är en innovativt designmärke för möbler och interiör, som specialiserar sig på utformning och produktion av råa och naturliga material. Med hantverkskänsla och detaljfokus skapar företaget produkt med hållbar design. Vi erbjuder ett utvalt sortiment av designspeglar som passar i moderiktiga hem.

 • Spegel Muubs Copenhagen Antik Mässing
  2 649,00 kr

  Spegel Muubs Copenhagen Antik Mässing

  Rund spegel med ram i mässing från Muubs. En rund väggspegel är extremt dekorativ i hemmets alla rum. Med den vackra ramen i borstad mässing och spegeln i mitten får Köpenhamnsspegeln vilket rum som helst att verka större, oavsett om det är i badrummet, i hallen eller som dekoration i vardagsrummet.

 • Spegel Muubs Copenhagen Rektangulär
  1 849,00 kr

  Spegel Muubs Copenhagen Rektangulär

  Den lockande Copenhagen är en spegel gjord med den minimalistiska detaljen i åtanke. Spegeln har en ram i järn som gör att du kan ha den hängande både horisontellt och vertikalt, utan att tappa formen. Använd Copenhagen i hallen så att du kan se dig själv i helfigur innan du springer ut genom dörren, eller använd den i badrummet som en bred spegel. H: 166 cm B: 49,50 cm D: 1,5 cm
 • Spegel Muubs Copenhagen Svart 80 - 110 cm
  2 049,00 kr

  Spegel Muubs Copenhagen Svart 80 - 110 cm

  Spegeln Copenhagen från Muubs, en rund väggspegeln som är designad med minimalism i fokus och har en elegant järnram. På grund av den här spegelns stilrena design kommer du att kunna använda den i vilket rum som helst, både som en klassisk spegel men också som ett dekorativt element. Spegeln Copenhagen från Muubs finns även i antik mässing. Muubs är ett danskt designvarumärke som skapar produker i tidlös och naturlig design med inspiration från naturen. 

 • Spegelhylla Muubs Copenhagen
  2 649,00 kr

  Spegelhylla Muubs Copenhagen

  Spegel med svart järnram från MUUBS. Här smälter funktionalitet och design samman till en högre helhet. Ramen till spegeln är utformad med två hyllplan där det finns plats för förvaring. Dessutom har den praktiska stavar där du kan hänga krokar, vilket ger oändliga stylingmöjligheter. Använd bl.a. spegelhyllan i hallen, i badrummet eller i sovrummet. H: 120 cm B: 60 cm D: 22