Lista på produkter efter tillverkare Obuzi

OBUZI är ett skandinaviskt interiör och heminredningsbolag med designteam och produktion in-house. Med möjligheter att kollektivt producera och dra nytta av varandras färdigheter är företagets vision att erbjuda estetiskt kreativa interiörer, dekoration och designprodukter. Råmaterialen har vanligtvis naturligt rått ursprung eller omsorgsfullt återvunnet material. Med originella drag och handgjord design kombineras kvalitativt hantverk med eklektisk stil i harmoniska produkter med ett stiligt och grovt uttryck.

Resultatet blir ett funktionellt, estetiskt och unikt formspråk kombinerat med exklusiva, naturliga mateiral som skapar dragningspunkter och förhöjer din hemmiljö.

 • Spegel Obuzi Classique Rund
  22 349,00 kr

  Spegel Obuzi Classique Rund

  Classique är en unik och dekorativ rund spegel med snidad ram av massivt trä. Förnya ditt hem med en extravagant och överdådig väggspegel. Har du ett rum med en vägg som kan stödja denna vackra spegel kan den göra underverk i inredningen. Sublimt hantverk och dekorativ stil.

  Diameter på ca. 150 cm.

  Vikt: 50 kg

  Ramdjup: 42 cm

    

  OBS!Rekommenderas endast för betongväggar eller. likn. styrka!

 • Spegel Obuzi Factoria Svart 100x200
  6 199,00 kr

  Spegel Obuzi Factoria Svart 100x200

  Snygg stor spegel för golv eller vägg med järnram i mattsvart finish. Metallspegeln följer den senaste trenden med industriell look, framför allt i badrum men även i husets övriga delar. I Factoria-serien går det rustika hand i hand med moderna trender. Denna spegel är delvis handgjord. Det kan därmed förekomma små variationer i finish och färg, som gör möblerna unika.

  Material: Matt svart metall.

  Spegel för golv eller vägg.

  B: 100 cm x D: 2,5 cm x H: 200 cm.

 • Spegel Obuzi Factoria Svart 45x120
  2 049,00 kr

  Spegel Obuzi Factoria Svart 45x120

  Snygg spegel för vägg med järnram i mattsvart finish. Metallspegeln följer den senaste trenden med industriell look, framför allt i badrum men även i husets övriga delar. I Factoria-serien går det rustika hand i hand med moderna trender. Denna spegel är delvis handgjord. Det kan därmed förekomma små variationer i finish och färg, som gör möblerna unika.

  B: 45 cm x D: 2,5 cm x H: 120 cm.

  Material: Rustik matt svart metall.

 • Spegel Obuzi Mamba Ljus 100x200
  8 799,00 kr

  Spegel Obuzi Mamba Ljus 100x200

  Skapa en beundransvärd och vacker atmosfär med denna vackra spegel. Spegeln framhäver en unik, men enkel, design som ger ett sofistikerat och elegant utseende till alla rum i huset. Subel kvalitet.

  Förförisk och funktionell design för både vägg och golv.

  Spegeln kan ställas upp mot väggen, och hängas både vertikalt och horisontellt på väggen.

  Vacker rustik träfinish.

  Varje spegel är unik.

  Variationer i färg, nyans och textur kan förekomma.

  Rambredd: ca. 17 cm.

  B: 100 cm x D: 4 cm x H: 200 cm

 • Spegel Obuzi Mamba Svart 100x200
  8 799,00 kr

  Spegel Obuzi Mamba Svart 100x200

  Subel kvalitet.

  Förförisk och funktionell design för både vägg och golv.

  Spegeln kan ställas upp mot väggen, och hängas både vertikalt och horisontellt på väggen.

  Rustik svart träram.

  Varje spegel är unik.

  Variationer i färg, nyans och textur kan förekomma.

  Rambredd: ca. 17 cm.

  B: 100 cm x D: 4 cm x H: 200 cm Vår rustika Mamba-spegel är gjord av svart rustikt trä, och utstrålar själ och charm. Denna förföriska och ojämförliga spegel erbjuder en kvalitetsdesignad träkonstruktion och kan placeras på golvet, hängas på väggen vertikalt och horisontellt.