Runda Speglar

Rund spegel

Att använda en rund spegel är ett smart sätt att ge ditt hem eller kontor en modern touch samtidigt som du skapar ett tidlöst utseende. Runda speglar har blivit allt mer populära och syns i många trendiga hem. Oavsett om du letar efter en stor spegel för att öppna upp ett rum eller en liten så kan en rund spegel vara det perfekta valet. Hos oss på Spegelbutiken hittar du runda speglar upp till 120 cm. Vill ha en ännu större rund spegel kan vi lösa det. 

 Här är några skäl till att en rund spegel kan vara ett utmärkt tillägg till ditt hem eller ditt kontor.

1. En rund spegel är tidslös design:

Runda speglar har en klassisk och tidlös design som passar bra in i olika inredningsstilar. Oavsett om ditt rum har en modern, traditionell eller eklektisk stil, kommer en rund spegel att komplettera atmosfären på ett subtilt men elegant sätt.

2. Skapar rymd:

En av de bästa egenskaperna hos speglar är förmågan att skapa rymd och ljus. Genom att placera en rund spegel på en strategisk plats kan du reflektera ljus och skapa en känsla av öppenhet och rymd.

3. Rund spegel som fokuspunkt:

En stor rund spegel kan agera som en central fokuspunkt i ett rum. Genom att placera den över en spis, en säng eller en sittgrupp kan du dra uppmärksamhet till den och skapa ett visuellt intressant område.

4. Reflekterar ljus:

Runda speglar är effektiva på att reflektera ljus från fönster eller lampor, vilket gör rummet ljusare och mer inbjudande. Detta är särskilt användbart i mindre eller mörkare rum där varje ljusreflektion kan göra en stor skillnad.

5. Mångsidig placering:

Runda speglar är mycket mångsidiga när det gäller placering. De kan hängas på väggen som konstverk, ställas på en hylla för att skapa djup eller till och med placeras på golvet för en avslappnad och modern känsla.

6. Skapar djup:

Om du vill skapa djup och dimension i ett rum är en rund spegel ett utmärkt verktyg. Den reflekterande ytan ger illusionen av djup och kan bidra till att bryta upp monotoni i inredningen.

När du väljer en rund spegel är det viktigt att överväga dess storlek i förhållande till rummet och andra inredningsdetaljer. En för stor spegel kan dominera ett mindre utrymme medan en för liten spegel kan förloras i en större miljö. Tänk också på ramen och materialvalet för att säkerställa att spegeln kompletterar resten av inredningen.

Vi har runda speglar från välkända märken. Här nedan hittar du en lista:

Rund spegel från Incado

Rund spegel från House doctor

Rund spegel från Bloomingville

Rund spegel från Montana

Rund spegel från Muubs

Aktiva filter

 • Spegel Incado Woody Wood
  2 099,00 kr

  Spegel Incado Woody Wood

  Woody Wood från INCADO är en rund spegel fäst på en MDF-skiva. Spegeln blir ett perfekt komplement i skandinaviskt inredda rum, där naturmaterial och ljus inredning ofta går hand i hand. Den eleganta profilen lyfter fram spegelns karaktär, som skänker en skvätt elegans. Oavsett om spegeln placeras hallen, sovrummet eller vardagsrummet blir spegeln en diskret påminnelse om lyx i hemmet.

  Välj mellan tre olika storlekar.

 • Spegel Bloomingville Rund Guld
  549,00 kr

  Spegel Bloomingville Rund Guld

  Rund spegel med en ram av förgylld mässing. Spegel hängs elegant upp i kedjan.

  Diameter: 38 cm

 • Bordspegel Hübsch Smize Vit
  • -200,00 kr
  399,00 kr 599,00 kr

  Bordspegel Hübsch Smize Vit

  En rund och enkel spegel med bricka, där det finns plats för förvaring av småsaker. Går att justera upp och ner på en axel. Ram av vit metall.

  Mått:

  • Diameter: 21 cm
  • Djup: 10 cm
  • Höjd: 25 cm
 • Bordspegel Hübsch Edge
  • -250,00 kr
  499,00 kr 749,00 kr

  Bordspegel Hübsch Edge

  En liten och unik rund spegel på fot av ekträ.

  • Diameter: 21 cm
  • Höjd: 28 cm
 • Spegel Hübsch Drop Ek
  • -300,00 kr
  949,00 kr 1 249,00 kr

  Spegel Hübsch Drop Ek

  Vacker droppformad spegel från danska Hübsch. Spegeln är fäst på en skiva av FSC-certifierad ek och en mässingknopp på toppen av spegeln ger formen en extra elegant touch. Diameter: 64 cm. Med en dröm om att bygga något unikt och med passion för bra design grundades Hübsch 2010 av Flemming Hussak, Jannie Krüger och Daniel Henriksen. Sedan dess har Hübsch växt och räknas idag till en av Skandinaviens ledande märken av interiördesign.

 • Spegel Hübsch Retro Rund
  • -400,00 kr
  1 149,00 kr 1 549,00 kr

  Spegel Hübsch Retro Rund

  Minimalistisk väggspegel från Hübsch med ram av metall, antingen i borstad nickel eller mässing. Spegeln har en design som påminner om 60-talets interiördesign Diameter: 40cm.

 • Spegel Hübsch Crescent Rund
  • -300,00 kr
  899,00 kr 1 199,00 kr

  Spegel Hübsch Crescent Rund

  Väggspegel med en rund form, med en bottenskiva i ek som ger spegeln ett skandinaviskt utseende. Spegeln kan placeras lika bra i hall som bad- eller sovrum.

  • Diameter: 50 cm
 • Spegel Hübsch Mood Rund
  • -400,00 kr
  1 199,00 kr 1 599,00 kr

  Spegel Hübsch Mood Rund

  Spegel med en rejäl träram av Bambu från Hübsch, med en läderrem för enkel upphängning. Ger ett naturligt intryck i rummen den hamnar i.

  Mått:

  • Diameter 60 cm
  • Djup: 6cm
 • Spegel INCADO Brons Facett
  1 299,00 kr

  Spegel INCADO Brons Facett

  Rund bronsspegel med facettslipning från INCADO.

  Få in rätt nyanser i hemmet med denna vackra bronsspegel. Spegeln passar väl in i tidens inredning där vi i högre grad uppskattar jordfärgerna och inredningens förmåga att skapa värme och trivsel.

  Använd spegeln i ditt vardagsrum, hall eller i barnrummet och skapa mer värme och känslan av lugn i utrymmet runt spegeln. Den eleganta breda facetten längs kanten av spegeln ger en extra elegans och finish till inredningen.

  Baksidan av spegeln består av en vacker MDF-skiva med monterade upphängningsfästen.

 • Spegel INCADO Grå Facett
  1 299,00 kr

  Spegel INCADO Grå Facett

  Rund spegel i grå toner med facettslipning från INCADO.

  Bryt de tråkiga vita väggarna med denna vackra grå spegel. Spegeln skapar en värme och mysighet i utrymmet runt den och ger en fantastisk fläkt till den nordiska inredningen.

  Använd spegeln i ditt vardagsrum, grovkök eller i barnrummet och skapa vackra utrymmen med värme och elegans. Den eleganta breda facetten längs kanten av spegeln ger en känsla av extra finish i inredningen.

  Baksidan av spegeln består av en snygg MDF-skiva med monterade upphängningsfästen.

 • Spegel INCADO Rund flera strl Ø 60 - 110 cm...
  1 149,00 kr

  Spegel INCADO Rund flera strl Ø 60 - 110 cm...

  Rund spegel med facettslipning från INCADO, finns i flera storlekar från Ø 60 cm till 110 cm. 

  Snygg och tydlig spegel med elegant bred facett längs kanten av spegeln.

  Använd spegeln i din garderob, hall eller i badrummet och skapa mer ljus och känsla av rymd i utrymmet runt spegeln.

  Baksidan av spegeln består av en snygg MDF-skiva med monterade upphängningsfästen. 

  Välj storlek nedan. 

 • Rund Spegel INCADO Silver flera strl 50 - 110 cm
  599,00 kr

  Rund Spegel INCADO Silver flera strl 50 - 110 cm

  Rund stor spegel från danska Incado i flera olika storlekar. Silverspegel med sömlös finish från INCADO.

  Denna enkla och stilrena spegel kan användas i alla hem, för att skapa en bättre känsla av rymd, ljus och storlek och ger inredningen helhet och djup.

  Oavsett om spegeln ska hängas i ditt badrum, i din hall eller i sovrummet är denna eleganta spegel den självklara lösningen.

 • Spegel Muubs Copenhagen Antik Mässing
  2 649,00 kr

  Spegel Muubs Copenhagen Antik Mässing

  Rund spegel med ram i mässing från Muubs. En rund väggspegel är extremt dekorativ i hemmets alla rum. Med den vackra ramen i borstad mässing och spegeln i mitten får Köpenhamnsspegeln vilket rum som helst att verka större, oavsett om det är i badrummet, i hallen eller som dekoration i vardagsrummet.

 • Spegel Muubs Copenhagen Svart 80 - 110 cm
  2 049,00 kr

  Spegel Muubs Copenhagen Svart 80 - 110 cm

  Spegeln Copenhagen från Muubs, en rund väggspegeln som är designad med minimalism i fokus och har en elegant järnram. På grund av den här spegelns stilrena design kommer du att kunna använda den i vilket rum som helst, både som en klassisk spegel men också som ett dekorativt element. Spegeln Copenhagen från Muubs finns även i antik mässing. Muubs är ett danskt designvarumärke som skapar produker i tidlös och naturlig design med inspiration från naturen. 

 • Spegel Obuzi Classique Rund
  22 349,00 kr

  Spegel Obuzi Classique Rund

  Classique är en unik och dekorativ rund spegel med snidad ram av massivt trä. Förnya ditt hem med en extravagant och överdådig väggspegel. Har du ett rum med en vägg som kan stödja denna vackra spegel kan den göra underverk i inredningen. Sublimt hantverk och dekorativ stil.

  Diameter på ca. 150 cm.

  Vikt: 50 kg

  Ramdjup: 42 cm

    

  OBS!Rekommenderas endast för betongväggar eller. likn. styrka!

 • Spegel Umbra Hub Rund
  949,00 kr

  Spegel Umbra Hub Rund

  En något mindre modell rund väggspegel i Umbras Hub-serie. Gummilist i varm korall-färgad ton, som passar väl in till pastellfärger och ger en färgklick i varje rum den förgyller. Design av Paul Rowan.

  Diameter: 46 cm

 • Spegel Umbra Rund Mässing
  2 049,00 kr

  Spegel Umbra Rund Mässing

  Fräscha upp rummet med ett enkelt tillbehör som både får rummet att kännas större och sprider ljus omkring sig. Hubba är en stor rund spegel med modern ram i mässing, ideal för ytor där många rör sig i ditt hem.

  • Diameter: 86 cm
 • Spegel Umbra Rund Titan
  2 049,00 kr

  Spegel Umbra Rund Titan

  Fräscha upp rummet med ett enkelt tillbehör som både får rummet att kännas större och sprider ljus omkring sig. Hubba är en stor rund spegel med modern ram i titan, ideal för ytor där många rör sig i ditt hem.

  • Diameter: 86 cm
 • Badrumspegel Galakor Rund med LED-belysning
  1 699,00 kr

  Badrumspegel Galakor Rund med LED-belysning

  Rund badrumsspegel från Galakor med integrerad LED-backlight belysning. Spegeln har slipade kanter utan någon ram, vilket gör att spegeln ger ett knivskarpt intryck på väggen. Spegeln är tillverkad av bly- och kopparfritt spegelglas. Belysningen ansluts till fast elinstallation och skall installeras av behörig elektriker.

  Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Välj mellan ett stort antal storlekar!

  Mått:

  • Spegeltjocklek: 4mm
  • Tjocklek: 21mm
 • Badrumspegel Galakor Rund Guld Kant med...
  2 499,00 kr

  Badrumspegel Galakor Rund Guld Kant med...

  Klassiskt rund badrumsspegel från Galakor med förgylld ram runt spegeln. Utöver att vara ett dekorativt element på spegeln skyddar aluminiumkanten spegeln från stötar och slag. Spegeln är tillverkad av bly- kopparfritt glas. LED-backlight belysningen kopplas in i fast elinstallation och skall installeras av behörig elektriker.

  Finns i många olika storlekar! Välj den som passar just dig bäst! Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Mått:

  • Tjocklek: 20mm
  • Bredd Ram: 10mm
  • Spegeltjocklek: 4mm

  Beställningsvara. Leveranstid: 3-4 veckor.

 • Badrumspegel Galakor Rund Svart Kant med...
  2 499,00 kr

  Badrumspegel Galakor Rund Svart Kant med...

  Klassiskt rund badrumsspegel från Galakor med modern svart ram runt spegeln. Utöver att vara ett dekorativt element på spegeln skyddar aluminiumkanten spegeln från stötar och slag. Spegeln är tillverkad av bly- kopparfritt glas. LED-backlight belysningen kopplas in i fast elinstallation och skall installeras av behörig elektriker.

  Finns i många olika storlekar! Välj den som passar just dig bäst! Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Mått:

  • Tjocklek: 20mm
  • Bredd Ram: 10mm
  • Spegeltjocklek: 4mm

  Beställningsvara. Leveranstid: 3-4 veckor.

 • Spegel Galakor Rund Grafit
  1 499,00 kr

  Spegel Galakor Rund Grafit

  Dekorativ väggspegel från Galakor i dov grafitgrå ton. Spegeln har slipande och polerade kanter för maximal säkerhet. Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Beställningsvara. Leveranstid: 3-4 veckor.

 • Spegel Galakor Rund Brun
  699,00 kr

  Spegel Galakor Rund Brun

  Dekorativ väggspegel från Galakor i dov brun ton. Spegeln har slipande och polerade kanter för maximal säkerhet. Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Beställningsvara. Leveranstid: 3-4 veckor.

 • Spegel Galakor Rund Antik/Silver
  1 799,00 kr

  Spegel Galakor Rund Antik/Silver

  Dekorativ väggspegel från Galakor i antiksilvrig finish. Spegeln har slipande och polerade kanter för maximal säkerhet. Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Beställningsvara. Leveranstid: 3-4 veckor.

 • Spegel Galakor Rainbow
  2 299,00 kr

  Spegel Galakor Rainbow

  Modern och stilig rund spegel i regnbågens alla färger. Färgen på reflektionen skiftar allt eftersom synvinkeln ändras. Ett dekorativt inslag i alla rum den hamnar i. Spegeln har slipade kanter som hindrar att man skär sig på spegeln.

  Finns i många olika storlekar. Välj den som passar er bäst!

  Tjocklek: 5 mm.

  Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Beställningsvara. Leveranstid: 3-4 veckor.

 • Spegel Galakor Rund Koppar
  1 499,00 kr

  Spegel Galakor Rund Koppar

  Härlig rund spegel i varmt kopparfärgat glas. Slipade och polerade kanter för att man skär sig på kanterna. Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej. Tjocklek: 5 mm.

  Beställningsvara. Leveranstid: 3-4 veckor.

 • Spegel Galakor Rund Guld
  1 499,00 kr

  Spegel Galakor Rund Guld

  Rund dekorativ spegel från Galakor, med en härlig gyllen ton på spegelglaset. Slipade och polerade kanter för att man skär sig på kanterna. Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej. Tjocklek: 5 mm.

  Beställningsvara. Leveranstid: 3-4 veckor.

 • Spegel Galakor Rund Svart Ram
  899,00 kr

  Spegel Galakor Rund Svart Ram

  Rund spegel med dekorativ svart ram runt kanten från Galakor. Platsar lika fint i badrummet, hallen eller garderoben. Den svarta ramen skyddar spegeln mot stötar och slag, samtidigt som den blir ett dekorativt tillskott till modern inredning. Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Finns i många olika storlekar! Välj den som passar just dig bäst!

  Mått:

  • Ramtjocklek: 20mm
  • Bredd Almuminiumram: 10mm
  • Spegeltjocklek: 4mm

  Beställningsvara. Leveranstid: 3-4 veckor.

 • Spegel Galakor Guld Ram
  899,00 kr

  Spegel Galakor Guld Ram

  Rund spegel från Galakor med dekorativ gyllen ram runt spegelns kant. Platsar lika fint i badrummet, hallen eller garderoben. Den guldfärgade ramen skyddar spegeln mot stötar och slag, samtidigt som den blir ett dekorativt tillskott till klassisk inredning. Spegelglaset är tillverkat av AGC, en av världens största producenter av spegelglas, i bly- och kopparfritt glas. Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Finns i många olika storlekar! Välj den som passar just dig bäst!

  Mått:

  • Ramtjocklek: 20mm
  • Bredd Almuminiumram: 10mm
  • Spegeltjocklek: 4mm

  Beställningsvara. Leveranstid: 3-4 veckor.

 • Spegel Galakor Rund Silver
  499,00 kr

  Spegel Galakor Rund Silver

  Enkel och stramt utformad rund spegel från Galakor. Spegeln har slipade och polerade kanter för att undvika att man skär sig på den. Spegeltjocklek: 4mm.

  Spegeln finns i många olika storlekar. Välj den som passar just dig bäst! Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.