Varumärken

 • Bloomingville

  Bloomingville

  Drivna av en fascination av Nordisk stil och bohag skapades Bloomingville år 2000. Projektet tog fart med sådan passion och framgång att företaget blev en del av Regent Holding 2014. Bloomingville lanserades därefter i USA, som tog denna nya marknad med storm med ett Skandinaviskt perspektiv på heminteriör.

 • Galakor

  Galakor

  Galakors produkter uppnår hög kvalitet tack vare strikt urval av material och komponenter, som ger estetiskt och hållbara lösningar för alla hem.

 • House Doctor

  House Doctor

  House Doctor föddes med en önskan om att inspirera och hjälpa människor skapa sina egna, unika utrymmen, genom balans, enkelhet och autenticitet i sina hem. Varumärkets estetik har sina rötter i Skandinaviskt designtradition, med industriella toner och skvättar av inspiration från runtom i världen. Kollektionerna skapas med omsorg och är fulla av unika produkter, för er att skapa er egen individuella och personliga stil.

 • Hübsch

  Hübsch

  Med en dröm om att bygga något uniks och med passion för bra design grundades Hübsch 2010 av Flemming Hussak, Jannie Krüger och Daniel Henriksen. Sedan dess har Hübsch växt och räknas idag till en av Skandinaviens ledande märken av interiördesign.

 • INCADO

  INCADO

  INCADO är känt för tryckt konst, dekorationer, speglar och ramar till hemmet. Innovation och kreativitet är grundelementen i deras design. Varumärket har varit ledande sedan verksamheten etablerades i danska Esbjerg år 1991. Idag består verksamheten av kompetenta anställda, som tillsammans med de två ägarna är drivkraften bakom INCADO.

 • Muubs

  Muubs

  MUUBS är en innovativt designmärke för möbler och interiör, som specialiserar sig på utformning och produktion av råa och naturliga material. Med hantverkskänsla och detaljfokus skapar företaget produkt med hållbar design. Vi erbjuder ett utvalt sortiment av designspeglar som passar i moderiktiga hem.

 • Obuzi

  Obuzi

  OBUZI är ett skandinaviskt interiör och heminredningsbolag med designteam och produktion in-house. Med möjligheter att kollektivt producera och dra nytta av varandras färdigheter är företagets vision att erbjuda estetiskt kreativa interiörer, dekoration och designprodukter. Råmaterialen har vanligtvis naturligt rått ursprung eller omsorgsfullt återvunnet material. Med originella drag och handgjord design kombineras kvalitativt hantverk med eklektisk stil i harmoniska produkter med ett stiligt och grovt uttryck.

 • Umbra

  Umbra

  Umbra föddes ur passionen för originell design och önskan att skapa produkter för varje hem. På designbyrån jobbar en uppsättning av internationella designers, som tillsammans  för samman idéer och kreativitet till vardagsobjekt. Drivna av innovation hittar de inspiration världen över, för att tänja på gränserna för originell design.