Varumärken

 • Björbo Badrum

  Björbo Badrum

  Björbo Badrum - Personliga badrumsmöbler från Dalarna

  Med starkt förankrade rötter i den Svenska snickarglädjen har Björbo Badrum haft tillverkning i Dalarna sedan 1916. Företaget har utvecklats från att huvudsakligen tillverka byggnadssnickerier, till kök och numera badrumsmöbler. Trots ett modernt produktionsflöde och maskinpark behåller man hantverkskunnandet för att inte kompromissa kring slutresultatet. Alla möbler levereras monterade med största omsorg.

 • Bloomingville

  Bloomingville

  Drivna av en fascination av Nordisk stil och bohag skapades Bloomingville år 2000. Projektet tog fart med sådan passion och framgång att företaget blev en del av Regent Holding 2014. Bloomingville lanserades därefter i USA, som tog denna nya marknad med storm med ett Skandinaviskt perspektiv på heminteriör.

 • Galakor

  Galakor

  Galakors produkter uppnår hög kvalitet tack vare strikt urval av material och komponenter, som ger estetiskt och hållbara lösningar för alla hem.

 • Geesa

  Geesa

  Vacker design utan att tumma på funktionalitet.

  Geesa har designat, utvecklat och producerat badrumstillbehör med stor passion i över 100 år. En dedikerad specialist inom högkvalitativa lösningar för badrum, kombinerat med väl avvägd design och noggrannhet i detaljerna kännetecknar varumärket. Geesas produkter hittas ofta i arkitekt-utformade rum och offentliga miljöer - bland annat många hotell och kryssningsfartyg. Geesas produkter utvecklas för att tåla de högsta krav som ställs på både funktionalitet, hållbarhet och enkel användning.

 • House Doctor

  House Doctor

  House Doctor föddes med en önskan om att inspirera och hjälpa människor skapa sina egna, unika utrymmen, genom balans, enkelhet och autenticitet i sina hem. Varumärkets estetik har sina rötter i Skandinaviskt designtradition, med industriella toner och skvättar av inspiration från runtom i världen. Kollektionerna skapas med omsorg och är fulla av unika produkter, för er att skapa er egen individuella och personliga stil.

 • Hübsch

  Hübsch

  Med en dröm om att bygga något unikt och med passion för bra design grundades Hübsch 2010 av Flemming Hussak, Jannie Krüger och Daniel Henriksen. Sedan dess har Hübsch växt och räknas idag till en av Skandinaviens ledande märken av interiördesign.

 • INCADO

  INCADO

  INCADO är känt för tryckt konst, dekorationer, speglar och ramar till hemmet. Innovation och kreativitet är grundelementen i deras design. Varumärket har varit ledande sedan verksamheten etablerades i danska Esbjerg år 1991. Idag består verksamheten av kompetenta anställda, som tillsammans med de två ägarna är drivkraften bakom INCADO.

 • LH

  LH

  LH är ett varumärke framtaget av Sanova, en svensk specialist på badrumsinredning med över 30 års erfarenhet som har länge varit förknippade med fingertoppskänsla gällande kvalitet och design. Hela kollektionen implementerar såväl hållbart material som ett socialt ansvarstagande vid tillverkning för en satsning på hållbar inredning. Istället för att jaga lösningar från andra tillverkare och tvingas till kompromisser skapades LH med fokus på kvalitet och stram, enkel design. Med Sanovas samlade erfarenhet och tillverkarnas tekniska kunskap skapas produkter för den kvalitetsmedvetna kunden.

 • Montana

  Montana

  Familjeägda Montana Furniture har skapat personliga förvaringslösningar sedan 1982. Det exklusiva Danska möbelföretaget grundades av Peter J Lassen, som även skapade det modulära Montana-systemet. Idag drivs företaget av Peters son Joakim Lassen, som är den femte generationen i sin familj att arbeta med möbler.

 • Muubs

  Muubs

  MUUBS är en innovativt designmärke för möbler och interiör, som specialiserar sig på utformning och produktion av råa och naturliga material. Med hantverkskänsla och detaljfokus skapar företaget produkt med hållbar design. Vi erbjuder ett utvalt sortiment av designspeglar som passar i moderiktiga hem.

 • Obuzi

  Obuzi

  OBUZI är ett skandinaviskt interiör och heminredningsbolag med designteam och produktion in-house. Med möjligheter att kollektivt producera och dra nytta av varandras färdigheter är företagets vision att erbjuda estetiskt kreativa interiörer, dekoration och designprodukter. Råmaterialen har vanligtvis naturligt rått ursprung eller omsorgsfullt återvunnet material. Med originella drag och handgjord design kombineras kvalitativt hantverk med eklektisk stil i harmoniska produkter med ett stiligt och grovt uttryck.

 • Umbra

  Umbra

  Umbra föddes ur passionen för originell design och önskan att skapa produkter för varje hem. På designbyrån jobbar en uppsättning av internationella designers, som tillsammans  för samman idéer och kreativitet till vardagsobjekt. Drivna av innovation hittar de inspiration världen över, för att tänja på gränserna för originell design.