Badrumsspeglar

På Spegelbutiken hittar du badrumsspeglar i olika former och storlekar. Badrumsspeglar med ljus och antiimm-funktion och speglar med högtalare. 

Ett badrum ställer speciella krav på en spegel kring funktion och kvalitet. Vi har badrumsspeglar till allt från de enkla facettslipade speglarna till speglar med integrerad belysning och funktioner - till designspeglar som passar in moderna badrum. 

Badrumsspegel efter ditt behov

En badrumsspegel används flera gånger om dagen och är kanske den viktigaste inredningsdetaljen i ditt badrum. Genom att välja den stilen på badrumsspegeln som du gillar så sätter du din egen prägel på badrummet och som passar just dig!

Tips när du väljer badrumsspegel!

1.    Hur stor badrumsspegel? Mät väggen som du ska ha spegeln på och bestäm vilken form den ska vara. Oavsett om den ska vara rund eller fyrkantig så behövs alltid måttet på väggen för att veta hur stor spegeln ska vara.

2.    Vilka behov har du? Har du tillräckligt med ljuskällor i ditt badrum eller behöver du ha en spegel med belysning? En spegel med belysning underlättar när du ska till exempel sminka dig eller raka dig. Även ifall du har en bra taklampa är det inte alltid tillräckligt för att se tillräckligt bra som man gärna vill i en spegel på badrummet. Badrumsspegel med belysning finns i många olika former. Många av badrumsspeglarna med belysning har också en dold ljusknapp. På så sätt slipper du att ha en ny strömbrytare på väggen och du tänder spegeln enkelt direkt på spegeln. Tänk på att det ofta behövs en behörig elektriker att koppla upp spegeln ifall du väljer en badrumsspegel med belysning. Många tycker också om att ha en spegel som inte immar. På så sätt slippar du irritationsmoment när du till exempel har duschat och behöver använda spegeln med det samma. Spegelbutiken har ett stort utbud av badrumsspeglar med anti-imfunktion och belysning.

3.    Har du ett litet badrum och behöver ha extra förvaring. I så fall passar ett spegelskåp utmärkt där du kan få plats för hygienartiklar, tandborste och så vidare.

4.    Hur ska du montera din badrumsspegel. Undersök vilken vägg du har bakom. Det finns badrumsspeglar som man kan limma upp så slipper du borra i kaklet eller väggen.

5.    Vilken stil på badrumsspegel vill du ha? Vill du gå efter det klassiska och välja en fyrkantig eller en rund som är mer trendig. Vågar du satsa på en asymmetrisk spegel i badrummet så skapar du en helt annan look och modern känsla. Har du två handfat är det snyggt att ha två stycken runda speglar bredvid varandra istället för en stor fyrkantig.

En viktig del av ditt badrum

Badrumsspeglar är inte bara praktiska; de är också ett centralt element som kan förvandla ditt badrum till en trivsam och stilfull plats. En väl vald badrumsspegel kan skapa illusionen av mer utrymme och ljus, vilket gör även små badrum att kännas större och mer inbjudande.

Välj rätt spegel för ditt badrum

När du väljer en badrumsspegel är det viktigt att tänka på storlek och stil. En stor spegel ovanför handfatet kan reflektera mer ljus och göra rummet ljusare. För mindre badrum kan en spegel med inbyggd belysning vara ett smart val, då den ger extra ljus precis där du behöver det mest.

Praktiska funktioner

Moderna badrumsspeglar erbjuder ofta praktiska funktioner som inbyggda LED-lampor, värmeslingor för att förhindra imbildning och förstoringszoner för sminkning och rakning. Dessa funktioner bidrar till en bekvämare och mer funktionell vardag.

Stil och design

Badrumsspeglar kommer i en mängd olika designer för att passa olika inredningsstilar. Från minimalistiska och moderna speglar till klassiska och ornamenterade modeller – det finns något för alla smaker. Tänk på att spegelns ram också spelar en stor roll i det övergripande utseendet.

Hållbarhet och kvalitet

En bra badrumsspegel ska tåla fukt och temperaturskillnader. Därför är det viktigt att välja speglar som är specifikt designade för badrum. Material som rostfritt stål och fuktresistent trä är bra val för att säkerställa lång hållbarhet.

Öka värdet på ditt hem

Investering i högkvalitativa badrumsspeglar kan också öka värdet på ditt hem. Ett stilfullt och välplanerat badrum är en av de faktorer som många köpare tittar på vid husköp. En vacker spegel kan vara den detalj som gör hela skillnaden.

Genom att välja rätt badrumsspegel kan du skapa ett funktionellt och vackert utrymme som du kommer att njuta av varje dag. Oavsett om du renoverar hela badrummet eller bara vill göra en liten uppdatering, är spegeln en viktig komponent att överväga.

På Spegelbutiken.se har vi ett stort urval av badrumsspeglar med eller utan ljus och imfuktion. Vi har också spegelskåp för extra förvaring. Vi skickar med DHL för hemleverans till hela landet eller om du vill hämta upp din spegel i vår butik i Trelleborg går det lika bra. Vill du få hjälp med att välja badrumsspegel så tveka inte att kontakta oss. Du når oss på chatten här på hemsidan, på mail eller på telefon. Vi hjälper dig att hitta rätt badrumsspegel utefter ditt behov!

Aktiva filter

 • Badrumsspegel LH Frame
  13 590,00 kr

  Badrumsspegel LH Frame

  Frame är en oval spegel handplockad från LH's unika sortiment. Speglarna har en snygg aluminiumram med indirekt belysning som slås på och av med en elegant touchsensor placerad på spegeln. Spegeln är IP44-klassad. Välj mellan svart eller vitt utförande.

  Mått:

  • Bredd: 45cm
  • Höjd: 90cm
  • Djup: 55mm
 • Badrumspegel Galakor Rund med LED-belysning
  1 699,00 kr

  Badrumspegel Galakor Rund med LED-belysning

  Rund badrumsspegel från Galakor med integrerad LED-backlight belysning. Spegeln har slipade kanter utan någon ram, vilket gör att spegeln ger ett knivskarpt intryck på väggen. Spegeln är tillverkad av bly- och kopparfritt spegelglas. Belysningen ansluts till fast elinstallation och skall installeras av behörig elektriker.

  Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Välj mellan ett stort antal storlekar!

  Mått:

  • Spegeltjocklek: 4mm
  • Tjocklek: 21mm
 • Sminkspegel Geesa Rund Krom Väggmonterad
  1 495,00 kr

  Sminkspegel Geesa Rund Krom Väggmonterad

  Denna spegel kan fästas på alla runda rör med en diameter på 18-20mm. Denna spegel återfinns på tusentals hotellrum runtomkring i världen. Den blir år efter år vald av de stora hotellkedjorna för sin utomordentliga kvalitet. Spegeln har x3 förstoring.

  Beställningsvara. Leveranstid 2-3 veckor.

 • Spegel Galakor Rund LED Touchsensor
  1 699,00 kr

  Spegel Galakor Rund LED Touchsensor

  Badrumsspegel från Galakor med bakgrundsbelysning med touchsensor på spegelglaset. En perfekt lösning framför allt för badrum - men fungerar lika fint i hallen eller garderoben. LED-belysningen monteras på en aluminiumskena på spegelns baksida och bygger 25mm från vägg. LED-belysningen har 3000 kelvin i ljusflöde och är IP44-klassad för riktigt bra fuktmotstånd. Genom att hålla inne strömbrytaren på spegelglaset ljuserar du ljusintensiteten, beroende på hur stark belysning du vill ha bakom spegeln. Strömbrytaren har minnesfunktion och kommer ihåg vilken ljusstyrka som var inställd sist.

  Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Välj den storlek som passar just ditt badrum bäst!

 • Spegel LH Classic Rund
  3 490,00 kr

  Spegel LH Classic Rund

  Facettslipad spegel som ger badrummet en klassisk känsla, här i runt utförande. Kristallklart glas som håller sig blankt under många år.

  Diameter: 60cm

 • Badrumsspegel Galakor Frontlight Svart Ram
  1 799,00 kr

  Badrumsspegel Galakor Frontlight Svart Ram

  UTGÅENDE MODELL! RESERVATION FÖR SLUTFÖRSÄLJNING!

  ERSÄTTS AV DENNA MODELL!

  Rund spegel med inbyggd LED-belysning från Galakor. Spegelglaset är försett med en svart ram av aluminium. Ett band av frostat glas runt spegeln sprider ljuset från spegelns baksida ut i rummet. Spegelns belysning har en livslängd på minst 50,000 timmar och är utrustad med skydd för kortslutning, överspänning och överhettning. Belysningen ansluts till fast elinstallation och styrs med extern strömbrytare.

  Spegeln finns i många olika storlekar. Välj den som passar just dig bäst! Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Mått:

  • Tjocklek Spegelglas: 4mm
  • Totalt djup: 25mm
  • Färgtemperatur: 3000 Kelvin
 • Spegel Kajsa Halvrund
  4 199,00 kr

  Spegel Kajsa Halvrund

  Kajsa är en belyst badrumsspegel med inbyggd anti-imfunktion, vilket gör spegeln speciellt väl anpassad för montage i badrum - men även i husets övriga rum. Spegelns funktioner styrs med en touch-sensor diskret placerad på spegeln. Spegeln levereras med lös sladd och ansluts till ett lamputtag. Spegeln skall installeras av behörig elektriker.

  Monteringsbeslag, skruv och pluggar ingår med spegeln.

  Spegeln finns i många olika storlekar! Välj den som passar just ditt rum!

 • Badrumsspegel LH Modern
  5 570,00 kr

  Badrumsspegel LH Modern

  Modern från LH är en spegel som skapar en lyxig känsla i badrummet. Spegeln har integrerad IP44-klassad belysning och tillverkad av aluminiumram. Med touchsensorn placerad på spegelglaset kan man förutom tända/släcka spegeln även justera färgtemperaturen mellan 3500K - 6500K. Finns i ett stort urval olika storlekar.

 • Badrumsspegel LH Elegant
  7 190,00 kr

  Badrumsspegel LH Elegant

  En elegant spegel med vit ram i trä. Integrerad IP44-klassad LED-belysning som ger ett jämnt ljusflöde. Med den integrerade touchsensorn på spegeln kan man förutom att tända/släcka ljuset även ställa färgtemperaturen mellan 3500 - 6500K. Välj mellan 60cm eller 90cm diameter.

  Djup: 30mm

 • Sminkspegel Geesa Fyrkantig Krom Med Belysning
  4 995,00 kr

  Sminkspegel Geesa Fyrkantig Krom Med Belysning

  Kvadratisk belyst sminkspegel med spegelglas med 5 gångers förstoring. Ljuset är behagligt och tydligt. Armen är ledad, så att spegeln går att röra i sidled. IPX4 godkänd.

  Beställningsvara. Leveranstid 2-3 veckor.

 • Spegel Muubs Copenhagen Svart 80 - 110 cm
  2 049,00 kr

  Spegel Muubs Copenhagen Svart 80 - 110 cm

  Spegeln Copenhagen från Muubs, en rund väggspegeln som är designad med minimalism i fokus och har en elegant järnram. På grund av den här spegelns stilrena design kommer du att kunna använda den i vilket rum som helst, både som en klassisk spegel men också som ett dekorativt element. Spegeln Copenhagen från Muubs finns även i antik mässing. Muubs är ett danskt designvarumärke som skapar produker i tidlös och naturlig design med inspiration från naturen. 

 • Sminkspegel Geesa Rund Krom Ledbar
  1 995,00 kr

  Sminkspegel Geesa Rund Krom Ledbar

  Tvåledad sminkspegel för badrummet där spegeln behöver komma lite längre ut från väggen. Passar perfekt såväl på hotell som i privata badrum. Sminkspegeln har på ena sidan vanligt spegelglas och på andra sidan spegelglas med förstoring. Detta hjälper till vid sminkning och rakning. Välj mellan 3x eller 5x förstoring. Monteras i väggen med skruvar.

  Beställningsvara. Leveranstid 2-3 veckor.

 • Badrumsspegel Lotte Frontlight
  2 699,00 kr

  Badrumsspegel Lotte Frontlight

  Lotte är en badrumsspegel med raka, klassiska former. Ramen är tillverkad av kraftig aluminium. LED-belysningen är inbyggd mellan spegeln och ramen, vilket får spegeln att påminna om en tavla. Spegeln tänds och släcks med hjälp av extern strömbrytare. Spegeln levereras med lös sladd och ansluts till ett lamputtag. Spegeln skall installeras av behörig elektriker.

  Monteringsbeslag, skruv och pluggar ingår med spegeln.

  Belysningsspecifikationer:

  • Spänning: 230V, 50/60Hz
  • Ljusflöde: 3000K
  • 60 ljuskällor per meter
  • 5W belysning
 • Rund Spegel INCADO Silver flera strl 50 - 110 cm
  599,00 kr

  Rund Spegel INCADO Silver flera strl 50 - 110 cm

  Rund stor spegel från danska Incado i flera olika storlekar. Silverspegel med sömlös finish från INCADO.

  Denna enkla och stilrena spegel kan användas i alla hem, för att skapa en bättre känsla av rymd, ljus och storlek och ger inredningen helhet och djup.

  Oavsett om spegeln ska hängas i ditt badrum, i din hall eller i sovrummet är denna eleganta spegel den självklara lösningen.

 • Spegel LH Classic Oval 52x100
  3 680,00 kr

  Spegel LH Classic Oval 52x100

  Facettslipad spegel som ger badrummet en klassisk känsla, här i ovalt utförande. Kristallklart glas som håller sig blankt under många år.

  Mått:

  • Bredd: 52cm
  • Höjd: 100cm
 • Badrumsspegel LH Elegant Rektangulär 80x60
  7 890,00 kr

  Badrumsspegel LH Elegant Rektangulär 80x60

  En elegant rektangulär spegel med vit ram i trä. Integrerad IP44-klassad LED-belysning som ger ett jämnt ljusflöde. Med den integrerade touchsensorn på spegeln kan man förutom att tända/släcka ljuset även ställa färgtemperaturen mellan 3500 - 6500K.

  Mått:

  • Bredd: 80cm
  • Höjd: 60cm
  • Djup: 30 mm
 • Spegelhylla Muubs Copenhagen
  2 649,00 kr

  Spegelhylla Muubs Copenhagen

  Spegel med svart järnram från MUUBS. Här smälter funktionalitet och design samman till en högre helhet. Ramen till spegeln är utformad med två hyllplan där det finns plats för förvaring. Dessutom har den praktiska stavar där du kan hänga krokar, vilket ger oändliga stylingmöjligheter. Använd bl.a. spegelhyllan i hallen, i badrummet eller i sovrummet. H: 120 cm B: 60 cm D: 22

 • Fyrkantig spegel med svart ram. Passar bra som badrumsspegel eller som hallspegel och till sovrummet.
  1 199,00 kr

  Badrumsspegel Svart Ram 14mm

  Diskret och stilren badrumsspegel, klädd med en svart aluminiumram runt spegelns sidor. Den svarta ramen gör att spegeln passar sömlöst in i det moderna industriella badrummet, med svarta detaljer och inslag.

  Spegeln finns i många olika storlekar!

  Beslag, skruv och plugg för upphängning medföljer spegeln.

  Mått

  • Ramens djup: 14 mm
  • Ramens bredd på spegelns framsida: 7 mm
 • Stilren spegel med svart träram. Fungerar bra som badrumsspegel och hallspegel.
  1 249,00 kr

  Badrumsspegel Svart Trä Ram

  Stilren badrumsspegel, klädd med en svart ram av trä-imitation runt spegelns sidor. Träramen gör att spegeln liknar en tavla som hängts in i badrummet. Med sitt allsidiga utseende passar den in i de allra flesta badrum.

  Spegeln finns i många olika storlekar!

  Beslag, skruv och plugg för upphängning medföljer spegeln.

  Mått

  • Ramens djup: 29 mm
  • Ramens bredd på spegelns framsida: 26 mm
 • Facettslipad Spegel 8-kantig
  4 349,00 kr

  Facettslipad Spegel 8-kantig

  Klassisk facettslipad spegel med raka kanter - 8-sidig. Välj mellan en uppsjö av storlekar!

  Spegelarna är 6 mm i tjocka och tillverkade på spegelfabrik i Danmark, med över 30 års erfarenhet från alla möjliga typer av glas.

 • Sminkspegel Eagle
  499,00 kr

  Sminkspegel Eagle

  Väggmonterad sminkspegel med ledbar arm. Spegeln kan vinklas och vändas. Glasets ena sida har 1x förstoring, andra sidan har 5x förstoring. 19 cm diameter.

 • Sminkspegel Geesa Rund
  1 295,00 kr

  Sminkspegel Geesa Rund

  Smink - och rakspegel på ledad arm. 200mm i diameter, vändbar spegel med ena sidan 3x förstorning och andra sidan utan förstorning. Designad i Holland med 12 års garanti. Dold skruvinfästning.

  Välj mellan traditionellt kromat eller mattsvart utförande.

 • Sminkspegel Geesa Rund Ledbar Med Belysning
  3 495,00 kr

  Sminkspegel Geesa Rund Ledbar Med Belysning

  Snygg och elegant sminkspegel med LED belysning. Spegeln är tvåledad så den kan enkelt vikas in mot väggen eller närmare ansiktet. Strömbrytare, stabilt väggfäste och en spegel på hela 215mm i diameter. Spegeln har 3x förstoring.

  Beställningsvara. Leveranstid 2-3 veckor.

 • Spegel Umbra Hub Oval Svart
  1 199,00 kr

  Spegel Umbra Hub Oval Svart

  En spegel perfekt för utrymmen med hög gångtrafik, såsom hall och badrum. Gummikanten på spegeln gör den mer slitstark än de flesta speglar, samtidigt som det ger spegeln en modern, industriell look. Alla montagetillbehör som behövs medföljer spegeln.

 • Sminkspegel Geesa Rund Krom Väggmonterad Stång
  2 495,00 kr

  Sminkspegel Geesa Rund Krom Väggmonterad Stång

  Sminkspegel som sitter på en mycket stadig 45 cm hög stång. Spegeln kan höjas och sänkas fritt. Samtliga produkter kommer med 12 års garanti. Spegeln har x3 förstoring.

 • Badrumspegel Galakor Rund Guld Kant med...
  2 499,00 kr

  Badrumspegel Galakor Rund Guld Kant med...

  Klassiskt rund badrumsspegel från Galakor med förgylld ram runt spegeln. Utöver att vara ett dekorativt element på spegeln skyddar aluminiumkanten spegeln från stötar och slag. Spegeln är tillverkad av bly- kopparfritt glas. LED-backlight belysningen kopplas in i fast elinstallation och skall installeras av behörig elektriker.

  Finns i många olika storlekar! Välj den som passar just dig bäst! Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Mått:

  • Tjocklek: 20mm
  • Bredd Ram: 10mm
  • Spegeltjocklek: 4mm

  Beställningsvara. Leveranstid: 3-4 veckor.

 • Facettslipad Spegel Rektangulär
  2 949,00 kr

  Facettslipad Spegel Rektangulär

  Klassisk facettslipad rektangulär spegel med raka kanter. Välj mellan en uppsjö av storlekar!

  Spegelarna är 4 mm tjocka och tillverkade på spegelfabrik i Danmark, med över 30 års erfarenhet från alla möjliga typer av glas.

 • Badrumspegel Galakor Rektangulär LED Frontlight
  1 799,00 kr

  Badrumspegel Galakor Rektangulär LED Frontlight

  Badrumsspegel från Galakor med LED-belysning på spegelns baksida. Spegelns kant är gjort av sandblästrat glas som släpper igenom belysningen till spegelns framsida. Spegeln är tillverkad av bly- och kopparfritt glas. Spegelns belysning är extra kraftig med 60 dioder per meter och lyser med 3000K ljusflöde. De elektriska komponenterna är utrustade med skydd för överspänning och kortslutning Belysningen ansluts till fast elinstallation skall installeras av behörig elektriker.

  Spegeln har upphängningsbeslag som man enkelt hänger upp spegeln på. Skruv/krokar till spegeln medföljer ej.

  Mått:

  • Spegeltjocklek: 4mm
  • Sandblästringsram bredd: 30mm
  • Tjocklek: 25mm
  • Livslängd LED: ~50,000 timmar

  Beställningsvara. Leveranstid: 3-4 veckor.

 • Sminkspegel Geesa Fyrkantig Konkav
  2 995,00 kr

  Sminkspegel Geesa Fyrkantig Konkav

  Sminkspegel med svängbar arm. Snygg kvadratisk design utan ram som passar utmärkt till såväl hotell som privata badrum.

  Beställningsvara. Leveranstid 2-3 veckor.

 • Spegel House Doctor Walls
  1 449,00 kr

  Spegel House Doctor Walls

  Klar oval spegel som kan hängas antingen vertikalt eller horisontellt.

  Mått:

  • Small: 35X70 cm
  • Medium: 50x100 cm
  • Large: 70x150 cm

  Material: Spegel och järn.